بیماری و راه درمان, تکثیر گیاهان, گل و گیاه, معرفی گیاه, نگهداری از گیاهان

فلفل کاپی

فلفل کاپی

انواع مختلف فلفل از خانواده‌ی Capsicum یا فلفل‌ها هستند که شامل انواع تند، معروف به فلفل چیلی و انواع فلفل شیرین مانند فلفل دلمه‌ای می‌شوند. جالب است بدانید تا زمان ورود کاشفان اسپانیایی و پرتغالی به دنیای جدید، فلفل تنها در آمریکای لاتین رشد می‌کرد. اروپایی‌ها این ماده‌ی غذایی را به همراه ذرت، گوجه و لوبیاها با خود حمل کردند و این گیاه را به باقی نقاط جهان معرفی کردند. فلفل کاپی Kapia Peppers یکی از انواع فلفل است که دارای طعمی نسبتا شیرین است و جزو خانواده‌ی فلفل دلمه‌ای محسوب می‌شود اما از فلفل دلمه‌ای شیرین‌تر است. این فلفل بومی اروپای شرقی و فلفل اصلی در پاپریکای مجارستانی است.

فلفل کاپی بهترین فلفل برای تفت دادن و سرخ کردن است و منبع تغذیه‌ای عالی به حساب می‌آید. حتما شما هم قبلا از این فلفل استفاده کرده‌اید و شاید احتمالا آن را با نام فلفل شیرین بشناسید. در هر صورت این فلفل فواید زیادی برای سلامتی دارد که از جمله‌ی آنها می‌توان به کمک به کاهش وزن، درمان یبوست، بهبود بینایی، سلامت پوست، تنظیم فشار خون و قند خون، بهبود متابولیسم انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. در ادامه‌ی این مطلب می‌توانید اطلاعات بیشتری در مورد این فلفل به دست آورید.

 

فلفل کاپی چیست؟

فلفل کاپی معمولی یک فلفل گوشتی با ظاهری مخروطی و نوک کاملا مشخص است. این فلفل دارای پوست نازک، صاف و براقی است و با کمی تفت دادن یا سرخ کردن به راحتی از آن جدا می‌شود. گوشت این فلفل لطیف، آبدار و دارای طعمی مشابه فلفل دلمه‌ای شیرین است. فلفل کاپی نرسیده کاملا به رنگ سبز است و زمانی که رسیده و بالغ می‌شود به رنگ‌های قرمز، نارنجی و زرد تغییر می‌کند. فلفل کاپی قرمز پراستفاده‌ترین و معمول‌ترین رنگ این نوع فلفل است و به دنبال آن فلفل کاپی سبز و سفید قرار دارد که تقریبا نارس هستند.

فلفل کاپی همانطور که گفتیم، نوعی فلفل دلمه‌ای است و دارای طعمی شیرین است. مشخصات و طعم و مزه‌ی آن شبیه فلفل دلمه‌ای است اما بسیار مزه‌دارتر و بهتر به نظر می‌رسد. فلفل کاپی رسیده، به ویژه انواع قرمز آن، دارای بهترین طعم هستند. فلفل کاپی نرسیده نیز شاید کمی شیرین متمایل به تلخ به نظر برسد که این طعم نیز بستگی به میزان رسیده شدن فلفل‌ها دارد. فلفل کاپی به طور کلی گوشتی، لطیف، ترد و دارای پوستی شاداب و نازک هستند.

مواد مغذی فلفل کاپی

فلفل کاپی یکی از مواد غذایی بسیار مفید و پرخاصیت است و آنتی‌اکسیدان‌های زیادی دارد. فلفل خام منبع خوبی از ویتامین C است و البته فلفل کاپی رسیده نسبت به انواع نرسیده‌ی آن دارای ویتامین C بیشتری است. فلفل کاپی بعلاوه منبع خوبی از ویتامین‌های K و ویتامین‌های گروه B از جمله B1، B3 و B6 است. فلفل کاپی قرمز دارای بیشتری میزان آنتی‌اکسیدان‌های پروویتامین A به شکل کارتنوئیدهای رنگی است و بعد از آن فلفل کاپی نارنجی بیشترین میزان این آنتی‌اکسیدان‌ها را دارد. در مقابل فلفل کاپی سبز و نرسیده بیشترین میزان کلروفیل را دارد.

فلفل کاپی بسیار کم کالری است و میزان ۱۰۰ گرم از آن تنها ۳۰ تا ۴۰ کالری انرژی دارد. این نوع فلفل بعلاوه کم چرب، کم پروتئین، کم کربوهیدرات، کم قند و همینطور تقریبا فاقد سدیم نیز هست. فلفل کاپی منبع خوبی از فیبر غذایی و مواد معدنی مانند منگنز، پتاسیم، منیزیم، آهن و فسفر است. دانه‌های فلفل کاپی تقریبا حاوی مقادیری ویتامین C است و کاملا قابل خوردن است. جالب است بدانید ارزش غذایی فلفل‌ها با توجه به شرایط رشد آنها متفاوت است. درجه‌ی رسیدن فلفل، رنگ و نحوه‌ی خوردن آنها نیز بر مواد مغذی آنها تاثیر می‌گذارد. برای مثال، خوردن فلفل کاپی قرمز و نارنجی سرخ شده در روغن باعث افزایش جذب آنتی‌اکسیدان‌های کارتنوئید می‌شود که در بدن به عنوان منبع ویتامین A عمل می‌کنند.

 

مواد مغذی فلفل کاپی

فلفل کاپی یکی از مواد غذایی بسیار مفید و پرخاصیت است و آنتی‌اکسیدان‌های زیادی دارد. فلفل خام منبع خوبی از ویتامین C است و البته فلفل کاپی رسیده نسبت به انواع نرسیده‌ی آن دارای ویتامین C بیشتری است. فلفل کاپی بعلاوه منبع خوبی از ویتامین‌های K و ویتامین‌های گروه B از جمله B1، B3 و B6 است. فلفل کاپی قرمز دارای بیشتری میزان آنتی‌اکسیدان‌های پروویتامین A به شکل کارتنوئیدهای رنگی است و بعد از آن فلفل کاپی نارنجی بیشترین میزان این آنتی‌اکسیدان‌ها را دارد. در مقابل فلفل کاپی سبز و نرسیده بیشترین میزان کلروفیل را دارد.

فلفل کاپی بسیار کم کالری است و میزان ۱۰۰ گرم از آن تنها ۳۰ تا ۴۰ کالری انرژی دارد. این نوع فلفل بعلاوه کم چرب، کم پروتئین، کم کربوهیدرات، کم قند و همینطور تقریبا فاقد سدیم نیز هست. فلفل کاپی منبع خوبی از فیبر غذایی و مواد معدنی مانند منگنز، پتاسیم، منیزیم، آهن و فسفر است. دانه‌های فلفل کاپی تقریبا حاوی مقادیری ویتامین C است و کاملا قابل خوردن است. جالب است بدانید ارزش غذایی فلفل‌ها با توجه به شرایط رشد آنها متفاوت است. درجه‌ی رسیدن فلفل، رنگ و نحوه‌ی خوردن آنها نیز بر مواد مغذی آنها تاثیر می‌گذارد. برای مثال، خوردن فلفل کاپی قرمز و نارنجی سرخ شده در روغن باعث افزایش جذب آنتی‌اکسیدان‌های کارتنوئید می‌شود که در بدن به عنوان منبع ویتامین A عمل می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *